Tijd
Real-time urenregistratie

Ontdek hoe teamleden en gasten live hun tijd kunnen bijhouden met Rodeo Drive

Esther van Opijnen avatar
Geschreven door Esther van Opijnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Tijd feature van Rodeo Drive biedt gebruikers de flexibiliteit om ofwel de in-app stopwatch te gebruiken om de tijd in realtime bij te houden, ofwel de gewerkte uren op een later tijdstip via een tijdkaart te registreren.

Volg deze stappen om de tijd van de activiteit van een project in realtime bij te houden, zoals een in-/uitklokmethode:

Stap 1: Ga naar Tijd in het menu bovenaan de balk.

Stap 2: Zoek de tijdactiviteit (of tijdkaart) waarvoor je de tijd wilt bijhouden en klik op het ⏱ stopwatch pictogram zoals in het onderstaande voorbeeld. Ernaast verschijnt een rode timer die de tijd blijft opnemen totdat je deze handmatig stopt. Dit betekent dat je het tabblad kunt sluiten en zelfs kunt uitloggen bij Rodeo Drive zonder de timer te beïnvloeden.

Opmerking: als je de tijdactiviteit die je wilt bijhouden niet ziet, moet je een tijdkaart voor die activiteit maken voordat je de tijd kunt bijhouden.

Klaar om uit te klokken? Of je nu de taak hebt voltooid of gewoon wilt uitklokken voor de dag, klik op het ✓ vinkje naast de actieve timer. Je wordt gevraagd of je de timer wilt beëindigen.

Een timer annuleren

Als je per ongeluk een timer start of deze in de verkeerde tijdsactiviteit start, klik je op het X-symbool ernaast, zoals hieronder te zien is. Je wordt vervolgens gevraagd om te bevestigen dat je de timer wilt annuleren om te voorkomen dat je deze per ongeluk annuleert.